Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Korte biografie Alexis van Dam

Onderstaande korte biografie is te gebruiken voor media doeleinde zoals doorplaatsing op een website. Op zoek naar een uitgebreidere biografie?

Biografie Alexis van Dam

Alexis van Dam 2013 portrainAlexis van Dam is Online Communicatie Strateeg bij Alexida Online Strategie. Hij helpt professionals & organisaties aan meer business door implementatie van en training in Online Communicatie Strategie. Eveneens helpt hij bedrijven effectiever te laten werken en meer plezier te laten beleven door slimmer te werken.
Hij is facilitator (LiveMindMapper & moderator) en adviseur voor interactieve bijeenkomsten bij Connection of Minds. Hij helpt organisaties beter en slimmer tot besluitvorming te komen.

Alexis is actief als bestuurder van de Marketing & Communicatie kring van Nyenrode Alumni Vereniging en is voorzitter van de RvA van de Nyenrode Marketing Society (NyMaS). Hij is actief lid binnen JCI Haaglanden en binnen de Ronde Tafel 91. Hij is voorzitter van de Logeion Themagroep Online Communicatie. Op zijn eigen blog schrijft Alexis over Online Strategie en Slimmer werken.