Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
26 Oct 2009
26 October, 2009

Den Haag in Dialoog

0 Comment

Onlangs ben ik via iemand op Twitter op de hoogte gesteld van “Nederland in Dialoog”. Via deze website kwam ik er achter dat er een lokale variant in Den Haag staat gepland: Den Haag in Dialoog.

Den Haag in Dialoog

didh2Ga op 6 november samen met andere stadsgenoten een open gesprek in. Vertel aan de anderen hoe jij aankijkt tegen de stad en de buurt. Daarbij is het belangrijk om vooral naar elkaar te luisteren. Tijdens de dialoog kun je je dromen laten horen en oplossingen bespreken. Denk samen na over de stad Den Haag en zoek naar passende oplossingen.

Dialoogtafels

Vanuit World of Minds houd ik mij bezig met het versterken van de denkkracht van mensen en teams binnen organisaties door middel van interactie en visualisatie. Via de website kwam ik er achter dat men behoefte heeft aan moderatoren voor de diverse dialoogtafels. Ik heb mij ingeschreven voor de kennismakingssessie met andere moderatoren. Tijdens deze sessie zijn wij ingegaan op de do’s en dont’s van het modereren van een dialoog.

Ga de dialoog aan

Hagenaars en Hagenezen en andere geïnteresseerden kunnen op vrijdag 6 november aanschuiven bij een van de dialoogtafels bij World of Minds. Ga de dialoog aan met mensen van jong tot oud, van verschillende nationaliteiten en achtergronden over het thema ‘Wat delen wij’? Klik hier om meer informatie opvragen en aan te melden. Ik kijk uit naar je inbreng voor de dialoog.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.