Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
20 Feb 2010
20 February, 2010

iMindMap iPhone App Review

0 Comment

Afgelopen donderdag is dan eindelijk iMindMap voor de iPhone gratis beschikbaar gekomen in de App Store op iTunes. iMindMap iPhone App Review.

Zelf had ik al eerder diverse andere mindmap apps op mijn iPhone geïnstalleerd zoals MindMeister, MindManager etc. Net zoals op de desktop is iMindMap echt anders dan de andere MindMapping applicaties. De door ThinkBuzan ontwikkelde iMindMap software is anders omdat je als gebruiker in staat bent om langs takjes te schrijven. Dit is een fundamenteel principe vanuit de mindmap denktechniek welke mede door Tony Buzan eind jaren 60 op nieuw leven is in geblazen. De software benadert handmatig MindMappen.

Een voordeel van de combinatie iPhone/ iPod en iMindMap is dat je met vingers nu takjes kunt trekken. Dit maakt het een hele bijzondere en natuurgetrouwe ervaring. Dit verschilt met software die zelf bedenkt hoe een mindmap eruit moet zien. Elke hoofdtak is automatisch organisch en krijgt een eigen hoofdkleur. Met deze app ben je instaat om Buzan proof MindMaps te maken op je iPhone.

Deze gratis is heeft geen belemmeringen en bevat onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Speed mindmapping mode. Typ je je tekst in en klik op ‘+’
  • Veranderen van de kleuren van takjes
  • Toevoegen van hyperlinks en tekstnotities
  • Emailen van de MindMap zodat je deze op de desktop kan aanpassen
  • Een zeer uitgebreide helpfile met screenshots

Dit is een MindMapping app die je kijk op MindMappen op de iPhone zal veranderen. De iMindMap app staat op moment van publicatie (van deze blog) op plaats 6 in de top25 gratis apps.

Artikel geschreven op basis van de iMindMap voor iPhone review op Hypershifters.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.