Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
06 Apr 2010
6 April, 2010

Kickoff FD Challenge netwerk

1 Comment

Op 26 maart was er de Kickoff van het FD Challenge Netwerk. Dit netwerk is ontstaat uit drie jaar FD Career Challenge. Dit is een strijd die ambitieuze professionals met elkaar aangaan om een felbegeerde MBA aan Nyenrode te winnen. Vorige jaar het ik zelf over geslagen In 2008 en in dit jaar was ik van de partij. Helaas niet gewonnen. Echter is uit dit initiatief een nieuw netwerk ontstaan. Gedurende beide presentaties heb ik vanzelfsprekende een handmatig mindmapje gemaakt. Voor de deelbaarheid heb ik deze digitaal gemaakt  in MindMeister.

Waarom dit FD Challenge Netwerk?

De kickoff werd gehost door Bas van Werven (BNR) op Nyenrode. Er waren 2 presentaties welke werden gevolgd door een gezellige netwerk borrel.

Shell over Leiderschap

Leiderschap was het thema van de Career Challenge van dit jaar. In onderstaande mindmap een overzicht van de presentatie van Lia Belibos.

Nyenrode over Marketing en Personal Branding

Henry Robben (twitter, LinkedIn) had een presentatie over marketing in deze turbulente tijden en hoe Personal Branding kan helpen om je ambities waar te maken. Bekijk onderstaande mindmap.

Visie op leiderschap

Wat is jullie visie op leiderschap, Personal Branding?

One Response to Kickoff FD Challenge netwerk
  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Yves Viegen en Alexis van Dam, FD Challenge Netwerk. FD Challenge Netwerk heeft gezegd: RT @alexisvandam: Nieuw blogartikel, Kickoff FD Challenge netwerk – http://bit.ly/cPVuLe #FDCN […]


[top]

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.