Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
20 Nov 2009
20 November, 2009

Live mindmapping bij TEDx Amsterdam 2009

0 Comment

tedx3

Live mindmapping bij TEDx Amsterdam 2009 samen met Jerre (vanuit aHa!Coaching) en Ronald Vijfhuizen (World of Minds) aan het werk. Zie de ruwe mindmaps van de TEDtalk op de speciale TEDx pagina op MindMeister.

tedx2

tedx1

Live mindmapping tijdens TEDxAmsterdam

TEDxAmsterdam wordt gehouden op 20 november in Amsterdam. Dit evenement duurt een dag en brengt 450 opiniemakers en zakelijke leiders uit alle geledingen van het leven samen. Hier kunnen ze luisteren naar lezingen van internationale topsprekers over hun ‘ideeën die het waard zijn verspreid te worden’ (TED: idea’s worth spreading), kijken naar verbazingwekkende technische demonstraties, geïnspireerd te raken door lokaal talent en te genieten van kunst en entertainment.

TEDxAmsterdam heeft tot doel het publiek te betrekken bij een gesprek over te toekomst en hun rol bij het opbouwen deze toekomst. Deelname is alleen op uitnodiging en brengt opiniemakers en zakelijke leiders, artiesten en ondernemers, denkers en doeners samen die de ambitie delen de wereld te veranderen. Deelname is gratis voor diegenen die zijn geselecteerd om deel te nemen.
Om de ideeën live te kunnen presenteren voor een breder en zelfs wereldwijd virtueel publiek aanwezig te kunnen laten wordt een uniek en innovatief experiment uitgevoerd.
Van een selectie van sprekers zal een mindmap worden gemaakt die direct gepubliceerd wordt op het internet. Zo kan iedereen via het internet live meekijken met de spreker. Dit experiment zal worden uitgevoerd door een team van deskundigen uit verschillende organisaties. Er zal gebruik worden gemaakt van de online mindmap technologie van MindMeister. De live mindmappers zijn Alexis van Dam (Hypershifters.com), Jerre Lubberts (aHaCoaching.nl), en Ronald Vijfhuizen (WorldofMinds.com).

Het mindmap team

MindMeister is een innovatieve mindmap applicatie om online samen te brainstormen en om ideeën en informatie met elkaar te delen. Hypershifters is een internationale ‘web community’ dat het delen van kennis over tools voor het visualiseren van informatie faciliteert. aHa!Coaching is een mindmapping trainingscentrum en World of Minds ondersteund veranderingsprocessen in grote organisaties door gebruik te maken van visualisatietechnieken en interactie.

TEDx

In de geest van de ideeën die de moeite waard zijn te verspreiden, heeft TED het programma TEDx gercreëerd. TEDx is een programma van lokale, zelf-georganiseerde evenementen die mensen samenbrengen om een TED-achtige ervaring te delen. Dit evenement is TEDx Amsterdam genoemd, waar x = onafhankelijk georganiseerd TED evenement.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.