Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Op 4 juni gaat een team van mindmappers, waaronder ik zelf, vanuit World of Minds, Hypershifters en aHa!Coaching livemindmappen bij TEDxRotterdam. De eerste editie van TEDxRotterdam zal worden gehouden in Nieuwe Luxor theater. TEDx is een programma van evenementen dat mensen bij elkaar brengt om de TED ervaring te delen. TED staat voor Technologie, Entertainment en Design. De ‘x’ staat voor onafhankelijk georganiseerd evenement. TEDx is dus overal en is altijd een uniek en exclusief evenement.

Samen met MindMeister, een tool om online en real-time  te kunnen mindmappen, heeft World of Minds een unieke livestream pagina opgezet waar de de mindmaps (al tijdens de talks) live te volgen zijn! Met livemindmapping, kun je gemakkelijk hoofd- en bijzaken scheiden tijden een presentatie.

texrotterdam

Bij TEDxRotterdam mogen maar 500 gasten aanwezig zijn om het exclusieve karakter te waarborgen. Gedurende het event van 9 uur tot 18 uur zijn de TED Talk zichtbaar en ben ik onderdeel van het team dat de livemindmaps gaat maken.

Mocht je vragen hebben over het livemindmappen, stuur me een tweet @alexisvandam of volg @WorldofMinds of @Hypershifters. Meer informatie zie het artikel op World of Minds.

Update

Bekijk de website met mindmap rapportage: somethinkcompletelydifferent.com.

One Response to Livemindmapping bij TEDxRotterdam 2010
  1. […] Nederland op de kaart. Rotterdam wilde ook een eigen TEDx en deed dat in juni 2010, dat ook live werd gemindmapped. Bij de Rotterdamse editie hebben we extra laag toegevoegd bij de uiteindelijke rapportage zodat […]


[top]

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.