Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

In het weekend van 1 oktober vond er in Utrecht de JCI (Junior Chamber International, voorheen Junior Kamer) Nationale Conventie (NC) 2010 plaats. Het congres stond in het teken van Business Spiritualiteit. Een mooi kan om LiveMindMapping van Keynotes op JCI NC2010 te doen. Zie het resultaat hieronder.

Op zaterdagochtend was er in de Janskerk een ochtendprogramma met 3 interessante keynote speakers: Voormalig Rabobank-topman Herman Wijffels. CEO van Alcatel-Lucent Ben Verwaayen. Entrepreneur Salem Samhoud, oprichter &samhoud. Ze gaven een inspirerend verhaal over nieuwe manier van zakendoen en knoopten business en spiritualiteit aan elkaar.

LiveMindMapping

De keynotes in de vorm van mindmaps zijn gemaakt door Alexis van Dam. Met LiveMindMapping wordt bijvoorbeeld een presentatie op visuele wijze direct en live vastgelegd. Een mindmap kan men achteraf gemakkelijk gebruiken om de essentie van de presentatie terughalen. De mindmap onderscheidt hoofd en bijzaken door gebruik van takken, kleur en iconen.

Deze drie keynotes heb ik op grote schermen via LiveMindMapping inzichtelijk gemaakt. Op de dag zelf heb ik gebruik gemaakt van MindMeister. Daarna zijn de mindmaps ingelezen in MindManager. Bekijk het resultaat hieronder in PDFvorm.

Klik op de naam van de keynote speaker om de pdf te bekijken

Herman Wijffels

Boerenzoon uit Zeeuws-Vlaanderen en invloedrijk CDA’er. Werkte in de top van de Rabobank en was voorzitter van de Sociaal Economische Raad. Is hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht. Bekijk de mindmap.

Ben Verwaaijen

Geboren in Driebergen, studeerde rechten en internationale politiek. Chief Executive Officer van Alcatel-Lucent. Hiervoor topman van British Telecom en van het voormalige staatsbedrijf  KPN. Schreef mee aan het verkiezings¬programma van de VVD in 2006. Bekijk de mindmap.

Salem Samhoud

Oprichter van adviesbureau &samhoud dat poogt te inspireren en verbinden. Schreef een boek over ‘pleziermanagement’ en stond aan de wieg van Visie21, een initiatief om een breed gedragen visie voor Nederland te ontwikkelen. Bekijk de mindmap.

(bron: NC2010-utrecht.nl)


Wat vinden jullie van het onderwerp en om een presentatie in deze vorm na afloop te krijgen?

2 Responses to LiveMindMapping Keynotes op JCI NC2010
  1. Ik kijk in spanning naar de pdf maar zie alleen geen tekst op mijn MAC. kan je een een mac friendly oplossing op je site zetten.

  2. Beste EvdH, neem een kijkje op hypershifters, daar leggen ze de oplossing voor dit probleem uit. zie: http://www.hypershifters.nl/mindmapping/qa-mindmanager-onzichtbare-tekst-pdf-export-op-mac/

    Succes


[top]

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.