Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
15 Sep 2012
15 September, 2012

Livemindmapping troonrede 2012

0 Comment

Op 18 september 2012 is het weer Prinsjesdag en daarmee ook tijd voor de jaarlijkse troonrede die wordt voorgelezen door de Koningin. In 2010 heb ik deze al een live gemindmapped welke werd gebroadcast op internet. In de Troonrede komen de belangrijkste plannen van de (demissionaire) regering voor 2013 komen hierin naar voren. Reden te meer om dit jaar nogmaals de Troonrede live te mindmappen in samenwerking met World of Minds en Connection of Minds.

MindMap

Een mindmap is een schematische weergave of ook wel een informatieboom. Voor beelddenkers (visual thinkers) ga ik in samenwerking met . Troonrede te doen. Zo ontstaat er tijdens de troonrede al gelijk inzicht in de plannen van de regering. Hoofd- en bijzaken worden direct zichtbaar gemaakt daardoor ontstaat meer overzicht en samenhang.

Troonrede 2012

Wanneer de Koningin begint met het voordragen van de troonrede zal Alexis van Dam deze via de livestream inzichtelijk maken. Dit zal omstreeks 13.15 plaatsvinden. Bekijk de livestream via deze link: www.connectionofminds.com/events/troonrede, of hieronder.

Create your own mind maps at MindMeister

Bekijk de mogelijkheden om sessies en bijeenkomsten te laten livemindmappen.

Bekijk de troonrede als mindmap hieronder.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.