Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Op 25 mei 2011 gaf Prof Henry Robben aan meer dan 30 alumni’s van Nyenrode VCV aan de MarCom kring een masterclass over Personal Branding en het belang er van voor medewerkers en de organisatie. Als voorzitter van de VCV  MarCom kring, had ik de eer Henry aan te kondingen. Henry gaf een interactieve presentatie en sessie over de kracht van personal branding. De alumni’s stelde veel vragen.

De mindmap heb ik gemaakt in MindManager (omdat dit nog steeds het programma waarin je het snelste kan livemindmappen. Daarna heb ik de mindmap omgezet in NovaMind om deze compacter en kleurrijker te maken. Bekijk de mindmap van de masterclass (zoom in om alles te lezen); via Scribd is de mindmap ook te downloaden.

Lees de rest van de opdracht (en de ppt presentatie van Henry) in de portfolio sectie.

MindMap?

Een mindmap is een techniek om gestructureerd veel info aan te bieden. Door het gebruik steekwoorden, kleur, relaties, afbeeldingen en iconen onstaat er een rijk communicatiemiddel. Bekijk hieronder de mindmap van de presenatatie. Leeswijzer: Start op 13u en lees met de klok mee, van boven naar beneden. Hoe dichter bij het midden (des te belangrijker).
Bekijk de mindmap via Scibd
2011-05-24 VCV MarCom Personal Branding Henry Robben

of bekijk de mindmap via Slideshare

Bekijk een aantal foto’s

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.