Masterclass Personal Branding mindmap

Op 25 mei 2011 gaf Prof Henry Robben aan meer dan 30 alumni’s van Nyenrode VCV aan de MarCom kring een masterclass over Personal Branding en het belang er van voor medewerkers en de organisatie. Als voorzitter van de VCV  MarCom kring, had ik de eer Henry aan te kondingen. Henry gaf een interactieve presentatie en sessie over de kracht van personal branding. De alumni’s stelde veel vragen.

een mooie quote:
Iemand die niet lid is van een social netwerk: is digitaal dakloos

De presentatie

Bekijk de handout van de presentatie hieronder.

Resultaat

De mindmap heb ik gemaakt in MindManager (omdat dit nog steeds het programma waarin je het snelste kan livemindmappen. Daarna heb ik de mindmap omgezet in NovaMind om deze compacter en kleurrijker te maken. Bekijk de mindmap van de masterclass (zoom in om alles te lezen); via Scribd is de mindmap ook te downloaden.

Wat is een mindmap?

Een mindmap is een techniek om gestructureerd veel info aan te bieden. Door het gebruik steekwoorden, kleur, relaties, afbeeldingen en iconen onstaat er een rijk communicatiemiddel. Bekijk hieronder de mindmap van de presenatatie. Leeswijzer: Start op 13u en lees met de klok mee, van boven naar beneden. Hoe dichter bij het midden (des te belangrijker).

2011-05-24 VCV MarCom Personal Branding Henry Robben

 

Interesse

Ook interesse om een presentatie, masterclass te laten mindmappen? Neem eens contact op en informeer naar de mogelijkheden van deze manier van communiceren.