McSense Business Accelerators Website & Social Media

Voor McSense Business Accelerators heeft Alexida Online Strategie samen met Orange Dolphins de website en online strategie gerealiseerd.

Website

mcsense-screenshot-1De oude statische website paste niet meer bij de uitstraling en de ambities van McSense. De site heeft een duidelijke focus op de speerpunten van McSense. Doel van de site is Informatie bieden op een wervende manier en zorgen dat er contact wordt opgenomen. Daarnaast is het belangrijk om veel kennis te gaan delen via het blog. De specialisten en accelerators hebben een goede plek op de site gekregen. Voor deze website is gebruik gemaakt van het WordPress CMS, zodat de eigenaren (accelerators en specialisten) zelf ook gemakkelijk content kunnen toevoegen en artikelen kunnen gaan plaatsen. WordPress is geoptimaliseerd voor SEO en bloggen. Fase 1 van de website is op 19 december 2014 live gegaan. Fase 2 is 23 januari 2015 live gegaan.

Social Media

Alexida heeft geholpen met de inrichting en structurering van de social media accounts en geholpen bij het plan van aanpak om de aanwezigheid op social media te verstreken wat weer een drijvende werking naar de site tot gevolg heeft.