Presentatie HNW bij Microsoft NL

  • Mindmap van presentatie HNW bij Microsoft NL
    Mindmap van presentatie HNW bij Microsoft NL

Net voor de valreep voor dat de zomer afgelopen is, werd op 27 augustus 2013 een Presentatie HNW bij Microsoft NL georganiseerd. HNW staat voor  Nieuwe Werken. Doelgroep van deze presentatie was: (zelfstandig) ondernemers. Om de informatie die werd gedeeld voor mijzelf gemakkelijk te onthouden heb ik er een mindmap van gemaakt.

Presentatie HNW bij Microsoft NL

De presentatie werd gehouden door Jooske de Groot. Zij ging o.a. in op de visie op HNW zoals die door Bill Gates is geformuleerd. Vervolgens kwam het gehele proces aan bod (van visie tot implementatie. Deze reis zoals ze het noemen ging in op allerlei facetten. Een ander element binnen HNW is de werkomgeving niet in het verhaal. Als laatste thema werd ingegaan op nieuwe technologie.

Mindmap van presentatie HNW bij Microsoft NL

Bekijk onderstaande mindmap, deze is via slideshare te downloaden als PDF.

Interesse

Interesse om meer over mindmappen te weten te komen? Interesse om tijdens een bijeenkomst een livemindmap in te zetten? Na afloop van een presentatie niet meer die grote PowerPoints doorsturen waarin niet het gehele verhaal staat? Kennisoverdracht en deelbaar maken van informatie en ervaring (inclusief voorbeelden en Q&A) faciliteren? Laat dan een mindmap mank van de presentatie. Bekijk ook andere mindmaps. Alexida werkt samen met Connection of Minds, specialisten in het ondersteunen van bijeenkomsten voor o.a. een betere verslaglegging en meer interactie.