SDB Interim Management website

Situatie

Het bedrijf van SDB Interim Management had voorafgaand een zeer beperkte site met weinig mogelijkheden.

Opdracht

Ontwikkel een website, die de opdrachtgever zelf gemakkelijk kan updaten en bijhouden. Daarnaast moest de site een blog bevatten en koppelingen hebben naar socialmedia. Bijkomende vraag was om te ondersteunen op het gebied van socialmedia.

Opdrachtgever & realisatie

SDB Interim Management. Realisatie mei/ juni 2013

Aanpak

screenshot sdbim websiteIn een kennismakingsgesprek heeft Alexis de inventarisatie gemaakt van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit resulteerde in een kort plan van aanpak. Nadat de benodigde gegevens zijn verstrekt is Alexis aan de slag gegaan met het opslaan van de bestaande teksten. Daarna is de bestaande website verwijderd is het gekozen CMS (Content Managent Systeem) WordPress geïnstalleerd. Alexida hanteert altijd WordPress als uitgangspunt bij realisatie van nieuwe websites. De bestaande content is in de nieuwe website geladen en diverse functies zoals blog, socialmedia, seo en analytics zijn aangezet en geconfigureerd.

Nadat de site is live-gegaan heeft Alexis de opdrachtgever geïnstrueerd hoe hij door opstellen van content het blog kan gaan vullen. Deze content wordt ook doorgezet naar diverse socialmediaprofielen.

Testimonial

[volgt nog]