Sprekers en discussie HNW Brunch inzichtelijk

Op 6 mei werd er door juniorkamer JCI ‘t Sticht in samenwerking met Capgemini een netwerkbruch georganiseerd over het thema Het Nieuwe Werken. Na aanmelding voor deze bijeenkomst en overleg met de organisatoren hebben we besloten dat het interessant is om van de brunch mindmaps te maken.

Het Nieuwe Werken, wat betekend het om onafhankelijk te zijn van plaats en tijd om ons werk te doen?

Spreker 1

Ruud de Groot; Expert op het gebied van het nieuwe werken (Capgemini), gaat in op de voordelen van Het Nieuwe Werken voor organisaties en mensen.
2011-05-06-JCI-HNW-brunch-spreker1

Spreker 2

De tweede speker Menno de la Vienne; Directeur van Utrecht Investment Agency (UIA) ging in op de nadelen van Het Nieuwe Werken en de impact ervan op het werk, mensen en de organisatie.
2011-05-06-JCI-HNW-brunch-spreker2

Brainstorm

Beide sprekers werden na een groepsbrainstorm uitgedaagd om via een  interactieve discussie te reflecteren op HNW. Daarbij werd niet alleen verkend wat het nieuwe werken voor jou en jouw bedrijf kan betekenen ook wordt gekeken hoe het nieuwe werken de relevantie van de regio waarin we ons begeven en de manier waarop we met elkaar werken verandert.

2011 05 06 JCI HNW Brunch Brainstorm

 

Interesse?

Heb je ook interesse om een sessie of bijeenkomst te visualiseren, lees meer over de voordelen. Wil je ook leren mindmappen, ik leer het je graag zodat ook jij de voordelen van mindmappen kan toepassen.