Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
11 Feb 2011
11 February, 2011

Gevoel bij advertenties – video

0 Comment

De mens kan niet zonder communicatiemiddelen. Deze middelen worden met de tijd complexer(en ook weer simpeler) en stellen ons tegelijkertijd in staat om gemakkelijk ervaringen en mening met elkaar te delen. De komst van de TV zorgde ervoor dat we veel beelden zijn gaan gebruiken om te communiceren; denk bijvoorbeeld aan autoreclames.

Internet en de verandering voor advertising

Toen kwam het internet, zeker met de komst van web 2.0 zijn grote groepen mensen in staat om hun ‘status’ (wat ben je aan het doen/ waar denk je aan) en eraringen met elkaar te delen.
Waarom doen we dat?
We willen onze ervaringen met anderen delen!
Onderstaande video laat zien hoe advertsing door internet op de schop is gegaan. De video gaat verder in op hoe mensen reageren op het nieuwe aanbod van adertentiemogelijkheden. De video is gemaakt door Epipheo Studios. In de onderstaande video wordt een nieuw woord geïntroduceerd: epipheo een afgeleide van ephiphany (= gevoel).

Het gaat erom een gezamenlijk/ gedeelde ervaring te creëren die mensen aanzet tot nieuwe inzichten te komen. Als dit gebeurt, is de mens geneigd om dit weer te delen met andere. Hierdoor worden advertenties gemakkelijk ‘doorgedeeld’ (= viral advertising)

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.