Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
01 Sep 2011
1 September, 2011

Pitch2Grow presentatie personalbranding

0 Comment

Eerder dit jaar (2011) ben ik in aanraking gekomen met het initiatief Pitch2Grow. Dit is een stiching die ondernemers helpt hun pitch aan te scherpen. Dit kan via businessspeeddate sessies of PitchSTops. Beide vormen hebben als doel nieuwe mensen/ondernemers leren kennen. Je pitch continu bijschaven vormt een belangrijk leertraject. In het optimaliseren van je pitch wordt gebruik gemaakt van de 4 kleuren: blauw, rood, groen en geel. Elk van deze 4 kleuren staat voor een bepaald type gedrag en houding. Deze vier kleuren worden bijvoorbeeld ook gebruikt bij Insights® profielen. Tijdens de Pitch2Grow gaf ik een presentatie over personalbranding.

SocialeMedia is voor Pitch2Grow een belangrijk middel om te groeien. Als ambassadeur ga ik Pitch2Grow helpen haar boodschap via socialemedia te verspreiden; wordt vervolgd!

Concept van Pitch2Grow

Het concept van Pitch2Grow is heel eenvoudig: Binnen een relatief kort tijdsbestek, optimaler resultaten en persoonlijke bevrediging halen uit netwerkcontacten en business partners vinden die jou helpen om te groeien in je ondernemerschap.
Geen ‘Me’ maar ‘We’. Samen bereik je meer. Samen kan je nieuwe kansen creëren en van daaruit groeien. Een community van en voor ondernemers die van elkaar leren, expertises en ervaringen met elkaar delen en elkaar stimuleren om te groeien; bron.

Personal branding en social media

Op 30 augustus 2011 was er een businesspeeddate bijeenkomst. Ongeveer 30 mensen namen deel aan deze bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst heb ik als opwarmer voor de 2 speeddate rondes een presentatie gegeven over Personalbranding en socialmedia. Om een goede pitch te kunnen houden is het van belang om goed na te denken over wie je bent, wat je wilt en vooral ook hoe andere je (zouden moeten) zien. Deze vragen zorgen ook voor input om een goede digitale pitch te maken. Deze digitale pitch kan worden verwerkt in een SocialeMedia strategie. Bekijk de slides uit mijn presentatie hieronder.

Wat is jullie mening?

Na afloop van een presentatie ben ik altijd benieuwd wat andere ervan denken?

  • Kan een socialmedia ondersteunen bij je personalbrand?
  • Kunnen digitale middelen jou als merk goed weergeven?
  • versterkt socialemedia jou face2face pitch?

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.