Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
05 Mar 2009
5 March, 2009

Twitterazzi Pow Wow (evenement)

0 Comment

Gisteren heb ik de eerste Twitterrazzi Pow Wow bezocht van het sociale business netwerk Mindz. Het was ook mijn eerste offline ontmoeting die in het kader stond van Twitter.

twitter-logoHoewel je natuurlijk op allerlei evenementen steeds vaker twitterazzi’s (mensen die gebruik maken van de microblogdienst Twitter) ziet, is het een leuke en interessante ervaring om een meetup met alleen twitteraars bij te wonen. Op z’n borrel leer je de mensen achter de tweets (berichtjes van 140 karakters die je via Twitter verstuurt) kennen. Hieruit blijkt, ontegenzeggelijk, dat een combinatie van online en offline contacten heel goed werkt. Tijdens deze bijeenkomst leer je nieuwe en interessante mensen kennen. Verbindend element is natuurlijk het gebruik van Twitter. Maar zelfs de wijze waarop mensen gebruik maken van Twitter verschilt enorm. Dit is een van de redenen waarom ik denk dat het Twittergebruik zal toenemen.

De borrel was in Seats 2 Meet in Utrecht, een mooie locatie voor borrels zoals deze. Naast de interessante gesprekken waren er lekkere hapjes en drankjes. De sfeer tijdens deze borrel was gezellig, open en spontaan. Twitter gaat veelal over het delen van kennis, inzichten, tips en waar je zoal mee bezig bent. De groep Twitteraars wordt steeds groter omdat in traditionele media zoals kranten, radio en TV er steeds meer aandacht aan wordt geschonken. Twitter is snel open en viraal maar vooral menselijk. Twitter, het gaat uiteindelijk over wat mensen denken, doen en is daarmee een erg menselijk communicatiemiddel.

Ik kijk al uit naar de volgende Twitterrazi Pow Wow in april.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.