Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
27 May 2009
27 May, 2009

Twitterverse

0 Comment

Hoewel Twitter een hot topic blijft – zie mijn eerdere blogsposts – en je er veel over kan schrijven, stuitte ik nu op een interessante tweet met┬ádeze blogpost van Brian Solis. Samen met Jesse Thomas heeft hij een alpha-versie van de Twitterverse gemaakt; zie hieronder (klik voor een grotere versie).

Dit is een visualisatie waarin ze allerlei twitter-diensten zoals Mr Tweet, Twitterberry, Tinyurl etc hebben gerangschikt. Hoewel er meer diensten beschikbaar zijn voor Twitter dan er in deze visual staan, geeft het een goed beeld van de verschillende toepassingsgebieden met diensten. Daarnaast is de vorm waarin deze diensten zijn gepresenteerd aantrekkelijker dan een opsomming in een tabel. Reactie op de visualisatie kunnen via deze link worden geplaatst.

Zelf maak ik veel gebruik van Slander om via mijn mobiel tweets te versturen. Op de PC maak ik gebruik van de desktopclient Tweetdeck en op de Mac maak ik gebruik van Nambu.

  • Welke tools voor Twitter gebruiken jullie?
  • Wat zijn jullie ervaringen met die tools?
  • Hebben jullie nog tips?

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.