Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
09 Oct 2009
9 October, 2009

Zet de wave in voor Google Wave

0 Comment

googlewaveGoogle is bezig met de ontwikkeling van een nieuw communicatieplatform: Wave. Aldus Google is dit het resultaat als men in 2009 email had uitgevonden. Email bestaat al zo’n 40 jaar en is een oud middel met zijn voor- en nadelen. Sinds de aankondiging van Wave eerder dit jaar, was er een anderhalf uur durende presentatie over deze nieuwe dienst. Om het potentieel van deze nieuwe dienst zichtbaar te maken en uit te leggen, heeft iemand een korte visualisatie gemaakt. Deze visualisatie doet denken aan de serie “In plain English“.

Op dit moment mogen sommigen al via een speciale beta-key de dienst proberen. Wil je ook Wave in een vroeg stadium testen, klik hier om je aan te melden (via Google).

Wat vinden jullie van bovenstaande video? Denken jullie dat Google Wave de¬†communicatie binnen organisaties (zoals wij die nu kennen) gaat veranderen… laat je reactie hieronder achter. Eerder geplaatst op Hypershifters.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.