Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
12 Sep 2010
12 September, 2010

Gastcollege aan Hogeschool Inholland

0 Comment

Een paar maanden geleden kwam ik weer in contact, via twitter, met mijn mentor Mark de Bruijn van mijn opleiding communicatie aan Hogeschool Inholland. Uit dit contact ontstond de vraag of ik tijdens de MKP Proof week een Gastcollege aan Hogeschool Inholland kon geven aan derde en vierde jaars studenten. Deze studenten studeren aan uiteenlopende opleidingen aan INHOLLAND. Overeenkomstig hebben ze de drive om te gaan ondernemen. De in totaal 180 studenten hebben een intensieve week achter de rug met diverse workshop en gastcollege’s. Daarbij doen ze de diverse locaties van INHOLLAND aan.

Bij een korte check blijkt 1/3 Facebook te kennen of dit te gebruiken. Er zijn weinig twitteraars onder studenten: “Dat is voor ouderen”. LinkedIn wordt eveneens weinig gebruikt. Slechts een paar procent had wel eens gehoord van Foursquare; “Doe je toch straks op Facebook places”.

In dit Gastcollege aan Hogeschool Inholland ga ik in op de kracht en de mogelijkheden van sociale media & sociale netwerken voor (toekomstige) ondernemers.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.