Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
28 Feb 2011
28 February, 2011

Twee workshops voor JCI

0 Comment

In het eerste kwartaal van 2011 heb ik voor het netwerk JCI, zelf ben ik lid van JCI Haaglanden, twee workshops voor JCI geven: mindbubbling en SocialeMedia voor Professionals. Het was een mooie ervaring om aan JCI leden kennis te delen.

Mindbubbling

Tijdens het College van Afgevaardigden CvA 2011 heb ik de workshop Mindbubbling gegeven. Een CvA wordt 3x per jaar gehouden. Een onderdeel van het CvA is de landelijke Algemene Ledenvergadering die in de ochtend plaatsvindt . In het middagdeel zijn er diverse workshops. Voor een groep van 30 mensen heb ik de presentatie Mindbubbling gehouden. Mindmapping is vaak een bekende techniek, maar wordt over het algemeen nog weinig toegepast. Bij diverse deelnemers heb ik de ogen hiervoor geopend.

Quote:

“Ik wist niet dat je zoveel met mindmapping kon doen”

Een aantal foto’s zijn gemaakt door Ed Turk.

SocialMedia voor professionals

Onderstaande presentatie/ workshop heb ik gegeven voor JCI Haaglanden. Dit was een ingekorte versie van de reguliere training SocialMedia voor Professionals. Tijdens deze interactieve workshop ben ik in gegaan op de feiten van socialmedia gebruik in Nederland. Waarom zou je vooral wél socialmedia gebruiken en wat zijn veel gehoorde tegenargumenten. Daarnaast heb ik wat langer stil gestaan bij LinkedIn en Twitter. Facebook in iets mindere mate, hoewel Facebook voor professionals ook steeds interessanter gaat worden. Het blijkt dat 0nder de aanwezige JCI-ers LinkedIn en Facebook het meeste wordt gebruikt, Twitter is nog niet geheel aangeslagen.

Bekijk tweets over de workshop

Discussie

Tijdens de workshop werden diverse interessante discussies geopperd zoals: het doorplaatsen van Twitter op LinkedIn (not-done), Twitter doorplaatsen op Facebook. Voor- en nadelen van het gebruik van SocialMedia. Is het wel toepasbaar in sectoren zoals farmacie etc.

Intresse?

Interesse in deze workshop/training om medewerkers te ontwikkelen en gebruik te laten maken van socialenetwerken, neem eens contact op.

 

 


What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.