Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
01 Aug 2009
1 August, 2009

Recertificatie MindManager 8 trainer

0 Comment

Vorige jaar ben ik gecerificeerd als trainer in MindManager versie 7. Op 21 juli 2009 was het zover. Nadat ik eerder deze maand ben overgestapt naar de jongste versie van Mindjet MindManager versie 8, ben ik en een aantal collega-trainers van aHa!Coaching op 21 juli gerecertificeerd als trainer in MindManager 8.

mindjetlogo

MindManager 8 biedt een aantal interessante verbeteringen en nieuwe functies. Waaronder de mogelijkheid om een mindmap te exporteren naar een interactieve mindmap die kan worden weergegeven in Adobe PDF. MindManager 8 heeft een geïntegreerde browser waardoor websites of bijvoorbeeld Word documenten aan de rechterkant kunnen worden geopend. Hiermee houdt je overzicht op zowel de mindmap als onderliggende externe media. In deze nieuwe versie is het mogelijk om direct vanuit de software je mindmap in een online omgeving op te slaan; deze dienst heet Mindjet Connect.

Voor deze herbenoeming tot gecertificeerd trainer, ben ik geheel bijgepraat en heb ik ervaren welke nieuwe mogelijkheden deze laatste versie van MindManager biedt. Met deze kennis en inzichten kan ik nog meer uit deze software halen en oplossingen bieden om inzicht en overzicht te creëren.

M logo: Mindjet, MindManager, and the Mindjet Logo are the trademarks and registered trademarks of Mindjet, LLC.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.