Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

B2B Goes Social 4 Social Media symposium 2013 is voor B2B professionals die op zoek zijn naar de combinatie van wetenschappelijke en praktische kennis over online business en wordt georganiseerd door de Nyenrode Business Universiteit. Het doel van het symposium is het verhogen van het kennisniveau van B2B bedrijven om door de toepassing van online technologieën te bouwen aan een duurzaam concurrentievoordeel en een sterk bedrijf.

LiveMindMapping

LiveMindMapping een dienst van Connection of Minds, wordt gebruikt om real-time verslag te leggen van keynotes, brainstorms, events en andere bijeenkomsten. De verslaglegging geschied in de vorm van een mindmap. Informatie wordt visueel geordend en gestructureerd langs takken en vanuit een centraal middenpunt. Er wordt gebruik gemaakt van kleur, afbeeldingen en iconen om de informatie breinvriendelijk vast te leggen. Net zoals voor TEDxEvents en andere events worden de keynotes van onderstaande sprekers zichtbaar live gemindmapped.

Zelf zal ik tijdens deze bijeenkomst host en mindmapper zijn.

Bekijk de PDF mindmaps in mijn portfolio

Sprekers

Martijn van der Zee – Senior Vice President E-Commerce bij Air France KLM

Katherine Kucherenko – Business strateeg bij ICONS

Marco Derksen – CEO bij Marketingfacts.nl en Upstream

Roos van Vugt – Corporate strateeg bij Social Embassy

Fergus Gloster – Managing Director EMEA bij Marketo

Meer interesse in mindmapping?

Elders op internet

Lode Broekman, blogger bij marketingfacts, heeft een artikel over deze bijeenkomst geschreven

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.