Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Disclaimer

Hoewel er op alexisvandam.nl een Creative Commons Licentie (Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland) van toepassing is. Vraag ik eveneens graag aandacht voor onderstaande disclaimer.
 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. Mocht er desondanks onjuiste informatie op deze website staan, neem dan contact op.
 5.  Informatie, aanbevelingen en verwijzen naar andere sites kunnen zonder verdere kennisgeving worden aangepast.
 6. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op aan de deze website gekoppelde bestanden.
 7. Alexisvandam.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de reacties die door bezoekers op de artikelen worden geplaatst. Als een reactie in strijd is met het comment-beleid zal deze worden gemodereerd of worden verwijderd.
 8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten, anders dan zijn geregeld in Creative Commons Licentie (Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland).