Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
08 Mar 2012
8 March, 2012

Socialmedia voor congressen

0 Comment

Op 12 maart 2012 was bij Seats2Meet Maarssen het congres Socialmedia voor congressen. Vanuit Connection of Minds, heb ik diverse keynotes d.m.v. livemindmapping realtime inzichtelijk gemaakt. Deze Mindmap waren behalve in de zaal ook realtime zichtbaar op een internet. Bezoekers van de congreswebsite zagen de mindmap organisch groeien. Dit is een mooie manier om toch bij een congres aanwezig te zien, terwijl je er niet fysiek hoeft te zijn.

Elders op internet

  • De mindmaps
  • Storify – Een bloemlezing tweets rondom het seminar, gebundeld met de hashtag SMVC.
  • Profiel over Alexis van Dam op de Ondernemers
    Alexis is livemindmapper en heeft de afgelopen jaren menige event, bijeenkomst en congres door middel van livemindmapping mogen faciliteren. Hij heeft met het team van Connection of Minds al 3 maal TEDxAmsterdam realtime op internet gemindmapped, 2 keer TEDxRotterdam en zelfs 1 keer TEDxGlobal. Daarnaast hebben ze een middag MindMappen met Ministers gedaan, de troonrede gemindmapped, diverse grote congressen van de overheid inzichtelijk gemaakt. In samenwerking met partners hebben ze menig superbrainstorm gemindmapped waardoor de geopperde idee├źn direct zijn vastgelegd. Door toepassing van Concentrisch Brainstormen, Dynamische dialoog en Open Mind Space bedenkt Alexis samen met zijn team nieuwe passende formules om meer uit evenementen, congressen en sessies te halen.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.