Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123
12 Oct 2010
12 October, 2010

Livemindmapping paneldiscussie YTH

0 Comment

Op donderdag 7 oktober was de kickoff bijeenkomst van een nieuw young professionals netwerk in Den Haag: Young The Hague (YTH). Een mooie kan om Livemindmapping tijdens de paneldiscussie te doen.

Young The Hague is hét netwerk voor young professionals die werkzaam zijn in de Hofstad. Young The Hague wil bijdragen aan een structurele en informele samenwerking tussen alle jongerennetwerken van de bedrijven en instellingen die Den Haag rijk is.

Tijdens deze bijeenkomst in het hoofdgebouw van Siemens Nedelland, kon je op diverse manieren leden uit dit nieuwe netwerk ontmoeten. Het afsluitende deel van de bijeenkomst bestond uit een paneldiscussie met:

  • Jozias van Aartsen (Burgemeester van Den Haag)
  • Annet Bertram (Gemeentesecretaris Gemeente Den Haag)
  • Robert Dencher (Head Government Relations NL Shell)
  • Edgar Koning (Chief Financial Officer AEGON NL)
  • Richard van Zwol (Secretaris-generaal Ministerie van Algemene Zaken)
  • Ab van der Touw (Voorzitter Raad van Bestuur Siemens NL)
  • Willem Post (moderator) Amerika deskundige (Clingendael)
  • Carla Smits-Nusteling (Chief Financial Officer KPN)

Tijdens deze paneldiscussie heb ik een mindmap gemaakt van de besproken onderwerpen zoals: de mooiste plek in Den Haag, mobiliteit, aandacht voor young professionals, belang van Young The Hague voor de stad Den Haag; zie de samenvatting hiernaast (klik voor een vergroting).

Download de mindmap in PDF vorm, of klik op de afbeelding hieronder.

Wat vinden jullie van het onderwerp en om een presentatie in deze vorm na afloop te krijgen? Met mindmappen kan je snel inzicht en overzicht brengen in discussies, presentaties, sessies en vergaderingen. Interesse in mindmappen? Neem ook een kijkje op LiveMindMapping in samenwerking met World of Minds.

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.