Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa01/alexisvandam.nl/httpdocs/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Symposium “BigData Driven Desicions” – wat elke marketeer moet weten over BigData.

Op woensdag 24 april organiseert Nymas samen met Nyenrode Alumni VCV MarCom Kring en Marketingfacts het symposium met de grootste BigData experts van ons land.

BigData Driven Decisions

Er is een management-revolutie aan de gang. Elk persoon is een lopende data generator. De hoeveelheid, de verscheidenheid en de snelheid van data kunnen, als nooit tevoren, jouw bedrijf voorzien van informatie dat cruciaal is voor het nemen van belangrijke beslissingen. Helaas, nog weinig marketingmanagers zijn in staat om de beschikbare informatie in te zetten voor waardecreatie en nemen nog teveel beslissingen op gevoel en schattingen.

LiveMindMapping

LiveMindMapping een dienst van Connection of Minds, wordt gebruikt om real-time verslag te leggen van keynotes, brainstorms, events en andere bijeenkomsten. De verslaglegging geschied in de vorm van een mindmap. Informatie wordt visueel geordend en gestructureerd langs lakken en vanuit een centraal middenpunt. Er wordt gebruik gemaakt van kleur, afbeeldingen en iconen om de informatie breinvriendelijk vast te leggen. Net zoals voor TEDxEvents en andere events worden de keynotes van onderstaande sprekers zichtbaar live gemindmapped.

Bob Nieme

BDDD-Bob_NiemeBob is founder en Chief Visionary Officer van Adversitement, een bedrijf dat in 2012 de Deloitte Technology Fast50 Most Sustainable Grower Award won. Zijn bedrijf was de eerste specialist in Nederland op het gebied van webanalytics en ruim tien jaar later is het marktleider in het ontsluiten van ‘excellent digital data’.


Create your own mind maps at MindMeister

Tim Salimans PhD

BDDD-Tim-SalimansTim is de oprichter van Algoritmica en een van de beste data scientists in de wereld. Via het competitief data analyse platform Kaggle weet hij keer op keer voor bedrijven als Microsoft, Deloitte en Allstate met slimme algoritmes en grote hoeveelheden data de competitie te winnen.

Create your own mind maps at MindMeister

Sander Klous PhD

BDDD-Sander_KlousSander is bij KPMG verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van Big Data & Analytics. Hiervoor bouwde hij bij onderzoeksinstituut CERN mee aan de deeltjesversneller in Genève.

Create your own mind maps at MindMeister

Sander Duivestein MSc

BDDD-Sander_DuivesteinSander is een Senior Analist bij Sogeti en de organisator van ‘Social Strategy Talk’. Hij is de auteur van de boeken “Me the Media: The Rise of the Conversation Society” en “Collaboration in the Cloud”. Sander is een van de grootste trendwatchers van Nederland en heeft een fascinerend verhaal over trends op het gebied van Big Data.

Create your own mind maps at MindMeister

Mieke De Ketelaere PhD

BDDD-mieke_de_ketelaereMieke is de Customer Intelligence Lead South-West Europe bij SAS, waar ze verantwoordelijk is voor alle “Integrated Marketing Management” projecten. In het verleden heeft zij bij een aantal multinationals (PWC, SAP, Microsoft en Selligent) gewerkt aan alle aspecten van klantrelaties. Ze is gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het creëren van klantervaringen, customer intimacy en customer life cycle-management. Later ging zij zich focussen op de waarde van Big Data in marketingcontext.

Create your own mind maps at MindMeister

Interesse gewekt door het onderwerp Big Data? Bekijk onderstaande video van de BBC: The Age of Big Data

Meer interesse in mindmapping?

What is your opinion?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.